Lilla Skåne söker timanställd till butiken

Vi söker dig som kan arbeta självständigt vid behov när Heidi som driver butiken behöver vara ledig. 

Du har mångårig erfarenhet av försäljning och trivs med att möta människor. Vi vill att du har vana att arbeta självständigt med fullt ansvar och kan hantera stressiga situationer på ett bra sätt. Du talar flytande svenska och engelska samt ett språk till som danska, tyska eller franska.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med förekommande uppgifter i butiken där fokus är försäljning. Du kommer att möta kunder och presentera vårt sortiment samt dess hantverkare och tillverkare. Under sommarhalvåret har vi många utländska kunder. 

Timanställning innebär att vi löpande kommer överens om arbetstid som kan vara hela eller delar av dagar. Till vissa delar planerat och i andra delar när behov uppstår med kortare varsel, till exempel vid sjukdom. Timanställningen kommer att löpa året runt. Omfattning: cirka 8 timmar i veckan. 

Om dig

Vi ser gärna att du är en pensionär som vill arbeta lite till eller universitetsstuderande som kan jobba extra. Vi vill att du bor i Malmö stad. 

Om LillaSkåne

Butiken är ett familjeföretag och har funnits sedan 2019. Vi säljer svensktillverkade produkter inom hantverk och hemslöjd.

Ansökan

 Låter det intressant att jobba på LillaSkåne? Välkommen att fylla i formuläret nedan.