Lediga jobb

Lilla Skåne söker timanställd till butiken

Vi söker dig som kan arbeta vid behov i vår butik.

Du har arbetat med försäljning tidigare och kan hantera betalningssystem, vet vad som gäller vid konsumentköp samt trivs med att möta människor. Vi vill att du har vana att arbeta självständigt. Förutom svenskan talar du god engelska samt ett språk till, gärna danska, tyska eller franska.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med förekommande uppgifter i butiken där fokus är försäljning. Du kommer att möta kunder och presentera vårt sortiment samt dess hantverkare och tillverkare.

Timanställning innebär att vi löpande kommer överens om arbetstid som kan vara hela eller delar av dagar. Till delar planerat och i andra delar när behov uppstår med kortare varsel, till exempel sjukdom.

Du som person

Vår utgångspunkt är att du är i en livssituation där en timanställning hos Lilla Skåne är ett komplement eller del av en vardag som fungerar väl med en timanställning och vad det innebär av begränsad arbetstid, kortare planering och flexibilitet.

Om LillaSkåne

Butiken är ett familjeföretag och har funnits sedan 2019. Vi säljer svensktillverkade produkter inom hantverk och hemslöjd.

Ansökan

 Låter det intressant att jobba på LillaSkåne? Välkommen att mejla en ansökan till [email protected]. I ansökan berättar du om dig själv och din bakgrund.