Vår fysiska butik finns på Engelbrektsgatan 7 i Malmö, nära Lilla Torg

Öppettider

vardagar 11-18
lördag 11-16
röda dagar har vi stängt. Närmast har vi söndagsöppet den 26 september klockan 12-16 då det är Malmö Gallerihelg. Se vår övriga information samt öppettider under Gallerihelgen här

 

Hitta hit

 

Butikens tillgänglighet

Vi accepterar alla betal- och kreditkort och du kan även betala via Swish. 

Öppningen på vår entrédörr är strax över 80 centimeter bred och vi har ett 15 centimeter högt trappsteg från gatunivån. Behöver du hjälp att komma in så kalla på vår uppmärksamhet så hjälper vi gärna till. 

Har du inte möjlighet att komma in i butiken kommer vi gärna ut och visar produkter som du är intresserad av. Hittar du något du vill köpa så går det fint att betala med Swish. 

Hund i butiken

Du får gärna ta med hunden in i butiken. Ibland jobbar butikshunden Sigge som är en yorkie men han är alltid bakom disken. 

Vi tar hänsyn 

Vi torkar regelbundet av ytorna i butiken, tillhandahåller handsprit och håller tryggt avstånd. 

Vill du handla i lugn och ro i butiken? Du kan boka en egen tid för att besöka butiken före och efter öppettiderna. Kontakta Heidi på 0708-177 554 så bestämmer vi en dag och tid. 

LillaSkånes ledord

Vi arbetar efter mottot HÅLLBART - ROBUST - FUNKTIONELLT 

Hållbart: Svensktillverkat och i undantagfall kan materialet vara tillverkat i norra delen av Europa. Vi försöker hela tiden avväga miljöaspekten mot det närproducerade. 

Robust & funktionellt: produkterna ska vara rejäla och ha ett praktiskt användningsområde. 

Välkommen till oss!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen