Vi finns på Engelbrektsgatan 7, nära Lilla Torg

Ordinarie öppettider
vardagar 11-18
lördagar 11-16
röda dagar stängt

  LillaSkåne, Engelbrektsgatan 7, Malmö

  Hitta hit

   

  Vårt sortiment

  Hos oss hittar du närproducerade ting till dig själv och ditt hem. Vi hjälper dig också hitta den perfekta presenten till födelsedagen, bröllopet eller när du söker den speciella gåvan. 

  LillaSkåne är butiken med närproducerade produkter i naturliga material. Eftersom vi tar in små serier av noga utvalda tillverkare i södra Sverige så förändras sortimentet hela tiden. 

  Butikens tillgänglighet

  Vi accepterar alla betal- och kreditkort och du kan även betala till vårt Swishnummer 123  674 11 85. Vi tar naturligtvis även emot Malmö City Presentkort. 

  Öppningen på vår entrédörr är strax över 80 centimeter bred och vi har ett 15 centimeter högt trappsteg från gatunivån. Behöver du hjälp att komma in så kalla på vår uppmärksamhet så hjälper vi gärna till. 

  Har du inte möjlighet att komma in i butiken kommer vi gärna ut och visar produkter som du är intresserad av. 

  Hund i butiken

  Du får gärna ta med hunden in i butiken. Ibland jobbar butikshunden Sigge som är en yorkie, men han är alltid bakom disken. 

  Butikslokalen

  Vi huserar i en fin butikslokal på Engelbrektsgatan 7 i Malmö, i ett hus som kallas Persiska palatset. Före oss fanns här en ädelsmed som hade lokalen i 30 år innan han flyttade vidare. Så man kan verkligen säga att hantverket sitter i väggarna.

  Miljötänk

  Vår vision är att erbjuda våra kunder ting som är gjorda i naturliga material och som inte fraktats lång väg. Detta gäller både materialet och slutprodukten. Det ska vara svensktillverkat och i undantagfall kan materialet vara tillverkat i norra Europa. Vi försöker hela tiden avväga miljöaspekten mot det närproducerade. 

  Vi använder så lite plast som möjligt. Varorna packas i kraftpapper och vi använder papperspåsar. Varorna skickas i vadderade papperspåsar eller kartong i papp. Vissa leverantörer sänder sina varor i plastemballage och dessa källsorteras eller återanvänds av en annan butik på vår gata som använder dem när de skickar ut varor till sina kunder.

   

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen